Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Bezem- schoonmaakkast PDC-195, verkorte scheidingswand, lichtgrijs

De bezem, dweil, stofzuiger en overige schoonmaakmiddelen netjes opruimen achter slot? Zet hiervoor de PDC schoonmaakkast in. De PDC-195 bezem- schoonmaakkast is een stevige stalen kast welke beschikt over hanghaken voor opbergen van bezems en dweilen. Over de totale breedte van de kast treft u een legbord. Het linker gedeelte van de kast is voorzien van drie legborden. Doordat er een vrije ruimte is onder het onderste legbord, is er voldoende ruimte voor het opbergen van een stofzuiger en/of emmers. Het rechter gedeelte van de kast kent een kledingroede met verschuifbare haken.

De kast is voorzien van openslaande deuren. De deuren kennen omegaprofiel voor extra stevigheid en stabiliteit. De deuren kennen een bladscharnier en zijn tot maar liefst 110 graden te openen. De stootdoppen op de deuren zorgen voor een gedempte sluiting. De naar elkaar openslaande deuren kunnen gezamenlijk worden afgesloten middels de verzonken draaigreep in de rechterdeur inclusief cilinderslot. Bij het cilinderslot worden twee sleutels geleverd voor het netjes kunnen afsluiten van de kast.

De kast is leverbaar in de kleur lichtgrijs RAL7035. De kast is afgewerkt met en krasvaste poedercoating.

De kast is 195 cm hoog bij 92 cm breed en 42 cm diep. Groot genoeg dus voor opbergen van huishoudelijke artikelen en schoonmaakmiddelen. Wenst u wel graag een schoonmaakkast te plaatsen, maar mag deze qua formaat iets kleiner? Dan is er ook een PDC kast leverbaar in een hoogte van 180 cm bij een breedte van 80 cm.Meer bestellen? Offerte aanvragen >

Merk:
PDC
Artikelnummer:
CM195-7035
Aantal deuren:
2
Sluiting:
Cilinderslot
Aantal legborden:
4
Kleur:
Lichtgrijs
Hoogte in cm:
195
Breedte in cm:
92
Diepte in cm:
42
Garantie:
2 jaar
Materiaal:
Metaal
EAN:
0641243681122
€ 432,50 € 349,00
€ 422,29 incl. btw
Uw voordeel € 83

Kleur
Sluiting
Scheidingswand


Levertijd 3 tot 7 werkdagen
Bezorgmethode: begane grond, via trap of lift
14 dagen bedenktijd
Gegarandeerd de beste prijs
Garantie 2 jaar


  Deel dit artikel met anderen