Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Prijs x

 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Merk x

  Aantal deuren x

  Aantal legborden x

  Garantie x

  Kleur x

  Sluiting x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Bezem- en schoonmaakkasten kopen

Bezemkasten en schoonmaakkasten voor werk of thuis

Of het nu op werk is of in huis, schoonmaakspullen nemen verrassend veel ruimte in. Denk bijvoorbeeld aan een stofzuiger, dweil of bezem, of misschien wel allemaal! Die moeten ergens opgeborgen worden. In dat geval is een bezemkast of schoonmaakkast van Pedro een passende oplossing.

4 producten gevonden

Bezemkast of schoonmaakkast bestellen

Onze bezemkasten hebben een stevige gelaste constructie en zijn voorzien van een poedercoating, die de kasten krasvast maakt. Hierdoor kunnen we een hoge kwaliteit bezemkast garanderen voor een scherpe prijs. U kunt jaren door met een schoonmaakkast, ook als u er dagelijks van gebruikmaakt.

Stop uw emmers en schoonmaakmiddelen zoals sponzen, stofzuigers en dweilen in een van onze bezemkasten. Zo houdt u uw kantoor of andere omgeving mooi opgeruimd en schoon en behoudt u zelf het overzicht over uw schoonmaakartikelen.

Andere kasten voor de schoonmaaksector

We hebben bij Pedro meer dan alleen schoonmaakkasten en bezemkasten. Heeft u wel eens gedacht aan passende garderobekasten voor uw personeel? Wilt u graag makkelijk vieze was verzamelen, dan is een was opvangkast misschien iets voor u. Deze dichte kasten vangen makkelijk uw vieze was op en houden deze uit het zicht, waardoor de ruimte netjes en strak blijft.

Maak uw schoonmaakafdeling af met andere producten en bestel nu of vraag een offerte aan. Dan zetten wij voor u een voordelig aanbod in elkaar.

Voor vragen over onze bezemkasten en schoonmaakkasten kunt u altijd bellen

Ondanks alle informatie die online te vinden is, kan het zijn dat er iets toch niet helemaal duidelijk is of u voor de zekerheid iets wilt navragen. In dat geval mag u ons altijd tijdens onze gehanteerde kantooruren bellen of mailen. We helpen u graag met het vinden van uw antwoord en een passende oplossing.